Last minute vakantie naar Santa Domingo


Bekijk en vergelijk de duizenden last minute reizen naar Santa Domingo
TUI.be
Sunjets.be
Corendon.be
Sunweb.be

Een last minute vakantie naar Santa Domingo, hoofdstad van de Dominicaanse Republiek, is een echte aanrader voor wie de Caraïbische zon en strand wil combineren met een flinke portie cultuur. Met zijn langgerekte stranden en wuivende palmbomen is de Dominicaanse Republiek één van de meest populaire vakantiebestemmingen van de Caraïben. In Santa Domingo kan je de rijke geschiedenis van het eiland ontdekken, en natuurlijk ook genieten van zon, zee en strand. Santa Domingo is een populaire én voordelige bestemming voor je last minute vakantie op de Dominicaanse Republiek.

TIP! – Bekijk last minute aanbod bij deze aanbieders

De Dominicaanse Republiek staat niet alleen bekend om zijn prachtige stranden, maar ook om zijn prachtige natuur en zijn rijke geschiedenis. In Santa Domino vind je de perfecte combinatie van deze drie. Een prachtig strand met wuivende palmbomen is op de Dominicaanse Republiek nooit veraf. In Santa Domingo kan je bovendien ook de Zona Colonial gaan verkennen, het historische stadscentrum met tal van bezienswaardigheden en prachtige architectuur. Breng zeker een bezoekje aan ‘El Faro a Colon’, de vuurtoren die gebouwd werd ter herdenking van de ontdekking van de Dominicaanse Republiek door Columbus. Om je perfecte dagje af te sluiten drink je ’s avonds een cocktail en geniet je van een hapje in één van de toffe beach bars.

Last minute naar Santa Domingo

Goedkope last minute naar Santa Domingo?

Wil je zon en strand afwisselen met indrukwekkende natuur? Ook dat kan in Santa Domingo! Je kan er makkelijk een excursie plannen naar het binnenland, om de overweldigende natuur van de Dominicaanse Republiek te gaan verkennen. Trek bijvoorbeeld naar Pico Duerte, de hoogste berg van de Dominicaanse Republiek, of neem de kabelbaan naar de Pico Isabella del Torres, van waar je een prachtig zicht hebt over de omgeving en over de oceaan. Wil je nóg meer avontuur, trek dan met een gids de jungle in en ontdek een hele nieuwe wereld. Je kijkt er ongetwijfeld je ogen uit op de felroze flamingo’s en de papegaaien in bonte kleuren. Kan je niet meer wachten om de zonovergoten Dominicaanse Republiek zelf te gaan ontdekken? Boek dan nu snel je voordelige last minute vakantie naar Santa Domingo!

NU BOEKEN »

Wat zoek je?

Last minute vliegvakantie naar Santa Domingo
Goedkoopste last minute Santa Domingo
Last minutes Santa Domingo TUI
Last minutes Santa Domingo Neckermann
Ik zoek een last minute vakantie naar Santa Domingo